Hirdetés

State of Decay - holnaptól a Steamen!

|

A túlélős sandbox zombikaland végre betámadja a PC-t is, de egyelőre csak a Steam Early Accessen keresztül. Nincs menekvés.

Hirdetés

Az Undead Labs először csak Xbox 360-on tette elérhetővé a State of Decay-t, de a meglepően jó eladások után úgy döntöttek, hogy több platformra is elhozzák a játékot. Első a sorban a PC.

Az Undead Labs bejelentette, hogy a State of Decay szeptember 20-án (ma) elérhetővé válik a Steam Early Accessen keresztül, viszont lehet, hogy nálunk csak holnap landol, mert a pocsolya komiszabbik oldalán élünk. Az ár megegyezik majd a nyáron kiadott Xbox 360 verzióéval, a State of Decay PC is 20 dollárba kerül majd.

Ez eddig öröm és boldogság, de mivel ez a játéknak csak egy bétaverziója, ezért egyelőre billentyűzet- és egértámogatás nélkül érkezik és nem tükrözi azt az élményt, amit a teljes változat ad majd. "Amit most pénteken kaptok - amennyiben becsatlakoztok hozzánk, hogy egy igazán fasza PC-s verziót csináljunk -, csupán egy teszt. Ne vonjatok le messzemenő következtetéseket belőle. Nem lesz tökéletes" - mondta az egyik fejlesztő.

Később azt is hozzátette, hogy ez a verzió nem való mindenkinek, ezért "ha nem vagytok rajta, hogy hibákat jelentsetek és teszteljetek, akkor várjátok meg a teljes verziót, mert az már hibátlan lesz".

A teljes State of Decay PC megjelenését még 2013-ra ígérték a fejlesztők, de jó hír, hogy már most azok is belekóstolhatnak egy kicsit a játékmenetbe, akiknek nincs Xbox 360-ja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)