Hirdetés

State of Decay - itt a végleges megjelenési dátum

|

A már alfa fázisban is sikereket felhalmozó zombis open-world játék most végső megjelenési dátumot kapott, úgyhogy mindenki készítheti a fejszét.

Hirdetés

Már több mint egy hónapja hozzáférhető a State of Decay a Steam korai hozzáférést biztosító programjában, de senki ne dőljön be az alfa verziókkal szembeni előítéleteinek, ugyanis a játék már most is meglehetősen jól teljesít.

A játék alfa fázisból való kilépését és teljes verziójának megjelenését november 5-én, vagyis kedden fogjuk ünnepelni, nem is akárhogyan. Az Undead Labs blog bejegyzése szerint ugyanis a megjelenést nyereményesővel és különböző versenyekkel szeretnék majd lehetőleg még emlékezetesebbé tenni.

Akik pedig már most is játszanak esetleg a játékkal, azok továbbra is segíthetik a fejlesztőket saját ötleteikkel a játék hivatalos fórumán, illetve a Steam fórumon.

Nektek hogy tetszik a State of Decay? Játszotok már vele PC-n, vagy esetleg Xbox 360-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)