Hirdetés

State of Decay - zombik jönnek XBLA-ra

|

Az Undead Labs nyílt világú zombis túlélőjátéka, a State of Decay június 5-én jelenik meg XBLA-ra, indulhat a rettegés.

Hirdetés

A State of Decay egy poszt-apokaliptikus környezetben játszódik, ahol zombik egész hordáival vehetjük fel a harcot.

A teljesen nyílt világban valós időben, a mi tetteink alapján változnak az események. A túlélés érdekében gondoskodnunk kell élelemről és lőszerről, ezen felül társakat és menedéket is kereshetünk magunknak, akikkel közösen kialakítva egy bázist máris sokkal jobb esélyeink lesznek.

Kialakíthatunk kisebb csapatokat, amelyekkel akár rajtaüthetünk a ránk törő zombi csoportokon, mielőtt elérnék a bázisunkat, de akár kiépíthetünk egy erős védelmi rendszert is, ami egyszerre sok zombinak képes ellenállni. Az eszközök tárháza igencsak széles, a golfütőtől a shotgunon át egészen a robbanószerekig szinte bármivel kivégezhetjük kis agyatlanjainkat, vérből pedig lesz elég bőven.

A State of Decay megjelenés tehát ma (június 5.) várható és 1600 MS pontért juthatunk hozzá az Xbox Live Arcade-on keresztül. Később ugyan megjelenik PC-re is, ám erről pontos dátum egyelőre nincs. A PS3-as megjelenés szinte kizárt, mivel a Microsoft Studios partnerként működik közre ennél a játéknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)