Hirdetés

State of Decay: Lifeline - hamarabb jön, mint vártuk (videó)

|

Az Undead Labs elkészült a State of Decay soron következő DLC-jével, a Lifeline még a héten megjelenik.

Hirdetés

Hibáival együtt imádjuk a State of Decay-t, de persze hibái nélkül mégjobban imádnánk. Az Undead Labs tutira bejelent valamit az E3-on, aminek minden rajongó örülni fog.

Addig viszont lesz még mivel kitöltenünk a köztes időt, ugyanis május 30-án megjelenik a Lifeline DLC, egyelőre csak Xbox 360-ra. A Greyhound One egység egy tagjaként kell túlélnünk és életben tartanunk társainkat, miközben próbáljuk a zombik által elárasztott várost is kordában tartani. Új sztori, új fegyverek, új funkciók, új pálya, mindenkinek érdemes lesz kipróbálni. 

Jön továbbá az ingyenes Title Update 5 is, melynek köszönhetően most már bedobhatunk egy csomagot a kocsi csomagtartójába, és ha beállunk a parkolóba, a hazavitt muníció automatikusan kipakolja önmagát, nem kell nekünk többet fordulni vele.

Egyébként a csomagot júniusban akarták kiadni, de olyan gyorsan elkészültek vele, hogy úgy döntöttek, nem várnak fölöslegesen tovább. A PC-s változat megjelenéséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg csak a Microsofttal kötött megállapodás miatt késik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)