Hirdetés

State of Decay: Lifeline - júniusban érkezik, itt van néhány achievement

|

A State of Decay második kiegészítője, a Lifeline a tervek szerint még júniusban megérkezik. Kaptunk néhány achievementet is, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy mit várhatunk.

Hirdetés

A State of Decay fejlesztéséért felelős Undead Labs szerint aggodalomra semmi ok, a kiegészítő menetrend szerint érkezik. Hogy pontosan mikor, azt még ők sem tudják, de júniusban mindenképp megkapjuk.

A Lifeline sztorijában egy katona bőrébe bújhatunk, akinek az osztagát azért vezényelték a helyszínre, hogy megfékezze a zombiapokalipszist. Ennek következtében elsősorban különböző fontos épületeket kell majd megvédenünk a cseppfolyós állkapcsú hordától, és nem lesz elég a kapuban lelövöldözni a hömpölygő tömeget. Az egyes feladatoknál folyamatosan ellenőrzés alatt kell tartani a teljes területet, így a taktikai érzékünket is próbára teszik majd rendesen.

A zombik ellen folytatott harcban egy új páncélozott járgány és számos új fegyver is segítségünkre lesz. A csapat néhány achievementet is nyilvánosságra hozott, de a sztorihoz kötődőeket egyelőre megtartották maguknak.

Wired for War - Ölj meg 100 zombit Drone Strike segítségével.
Rucks in Trucks - Szállíts 6 hátizsákot a bázisodra egyetlen kocsival.
Under Siege - Egy végigjátszás alatt élj túl 10 támadást.
Maverick - Élj túl 2 percet a veszélyzónában.
Flugtag - Reptess meg egy energiaitalt.
Freak Hunt - Teljesítsd az összes Sasquatch-vadász küldetést.

Ti várjátok már a State of Decay: Lifeline megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)