Hirdetés

State of Decay - még idén érkezik PC-re

|

Az Undead Labs hivatalosan bejelentette, hogy nagy sikerű XBLA címük, a State of Decay még 2013-ban ráharap a PC-s közösségre is.

Hirdetés

Az Undead Labs egy livestream keretében tudatta velünk a jó hírt, ráadásul azt is elmondták, hogy nem kell sokáig várnunk a State of Decay PC-s változatára, mert az már idén ott lesz a Steam-en.

A State of Decay hatalmas sikert aratott az Xbox Live-on, minden idők legjobban fogyó eredeti árkád címe lett, ezért nem csoda, hogy az Undead Labs terjeszteni kívánja a sandbox zombi élményt annyi platformra, amennyire csak tudja. A cég bejelentette, hogy először egy kontrolleres Steam Early Access változatot kapunk, de a State of Decay PC hivatalos megjelenésekor természetesen már lesz egér és billentyűzet támogatás is. 

A tartalmat nézve lényegében ugyanazt a játékot kapjuk, mint amivel Xboxon játszottunk, viszont - ahogy az már lennie szokott - nagyobb felbontású textúrák, szebb vizuális elemek és magasabb frame rate várható a PC-s változattól. Moddoláshoz nem kapunk majd külön eszközöket, de az Undead Labs elmondta, hogy "tőlük aztán nyugodtan csinálja, aki kedvet érez hozzá".

Az Undead Labs munkatársa Sanya Weathers kecsegtetett minket egy kicsit a State of Decay PC sandbox módjával is, de az ígéretek szerint egy héten belül még többet árulnak majd el a funkcióról. "Kezdesz egy új világot, felépíted a közösséget, kitisztítasz egy völgyet és amikor a területet már kizsákmányoltad, akkor fogod a csapatod egy részét és egy új völgybe költözöl, Az új hely ugyanaz a világ, de több zombival, nehezebb feladatokkal... egyszerűen csak több." - magyarázta Weathers.

A State of Decay PC megjelenésének pontos dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy még idén érkezik, úgyhogy pár hónapon belül a PC-s közösség is kedvére irthatja a zombikat és építgetheti poszt-apokaliptikus kis közösségét. Ígérem, jó lesz. A State of Decay gépigényéről sem mondtak még semmit az Undead Labs-es srácok, de a hírek szerint akkor is elfut majd a gépeteken, ha azon nincsenek húsz ezres címletek. 

Most pedig mondjátok el nekünk, hogy mennyire örültök a State of Decay PC-s portjának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)