Hirdetés

State of Decay - heteken belül elérhető lesz a PC-s verzió

|

Az év egyik legjobb zombis alkotása, a State of Decay hamarosan minden PC-s előrendelő számára játszható lesz, bizonyos megkötésekkel.

Hirdetés

A Steamen jó ideje működik az Early Access rendszer, melynek keretében jóval a megjelenés előtt próbálhatunk ki játékokat, ha fizetünk értük.

A State of Decay is játszható lesz korai hozzáféréssel, ráadásul csak néhány hetet kell rá várni. Hogy pontosan mikor jön, azt az Undead Labs egyelőre nem árulta el, de annyi biztos, hogy egyelőre nem támogatja majd a billentyűzet és az egér használatát - az első verzió csak kontrollerrel lesz játszható. A teljes játék még év vége előtt megérkezik, ahogy a Sandbox DLC is, mely a túlélési képességek abszolút tesztje: a Sandbox Mode-ban ugyanis nem teremnek újra a felhasznált erőforrások, ha teljesen kifosztottunk egy területet és feléltünk mindent, tovább kell állni. Rengeteg nehéz döntést kell meghoznunk, nem mindenki tarthat velünk az úton.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)