Hirdetés

State of Decay - negyedmillió zombivadász XBLA-n

|

Az Undead Labs büszkén jelentette be, hogy cirka 48 óra alatt 250 ezer példány fogyott el a State of Decay-ből.

Hirdetés

Ekkora sikert eddig még csak a Minecraft Xbox 360 Edition tudott elérni, így nem csoda hogy megérdemelten bontanak most pezsgőt a fiúk a Seattle-i fejlesztőstúdióban.

A State of Decay-ben egy teljesen nyílt poszt-apokaliptikus világban kell halomra ölünk a gonosz zombikat, melyhez társakat és főbázist is kereshetünk, továbbá nekünk kell gondoskodni az ilyenkor szükséges élelmiszer ellátmányokról, lőszerekről, csapdákról.

"Nem volt milliós rajongótáborunk, nem volt dobozos verzió a játékból, sem világméretű marketingünk, mindössze egy remek közösségünk és egy játék, amiről úgy hisszük, egész jól sikerült" - szerénykedett Sanya Weathers, az Undead Labs közösségi igazgatója.

A State of Decay június 5-én jelent meg XBLA-ra, ára pedig 1600 MS pont, PC-s megjelenésének időpontja egyelőre ismeretlen. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)