Hirdetés

State of Decay - túlélőkalandok magyarul

|

Nem keveset vártunk rá, de végre megérkezett a State of Decay fordítása is, így akár már magyarul is átadhatjuk magunkat az Undead Labs sandbox zombivadászatának.

Hirdetés

Épphogy megérkezett a számos fejlesztéssel és feljavítással felruházott State of Decay remaster változata, a Year-One Survival Edition, máris magyarul élvezhetjük az eredeti verziót és a fordítók már javában dolgoznak azon, hogy az alapos ráncfelvarráson átesett kiadáshoz is passzoljon a fordítás. 

Lostprophet sikeresen befejezte a State of Decay mindenre kiterjedő honosítását, természetesen Sunsetjoy és Patyek hathatós közreműködésével. Jó hír a teljes élmény szempontjából, hogy nem csupán az alapjátékot varázsolták magyarrá, hanem a két DLC-t, a Breakdown-t és a Lifeline-t is.

Amint megoldják, hogy a Year-One Survival Edition kiadással is kompatibilis legyen a művük, azonnal jelezzük felétek, addig is errefelé tudjátok letölteni a 2.45 MB-ot felemésztő telepítőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)