Hirdetés

State of Decay - nagy dolgok történnek, jöhet a folytatás?

|

Az Undead Labs meghosszabbította megállapodását a Microsoft Studiosszal. Vajon mi van készülőben?

Hirdetés

Az Undead Labs játéka a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt, hibái (amiből azért nem volt kevés) ellenére több kritikustól 90 pont feletti értékelést kapott.

Tőlünk 8.5 pontot kapott, mi nem voltunk olyan elnézőek a bugokkal, és fáj is egy kicsit a szívünk amiatt, hogy nem lett jobb. De még lehet - Jeff Strain a cég blogján jelentette be, hogy meghosszabbították együttműködésüket a Microsoft Studiosszal, és bár részleteket még pár hónapig nem árulhat el, annyit azért elmondott, hogy a State of Decay-jel „nagy dolgok történnek”. „Köszönhetően rengeteg ember kemény munkájának, a ti folyamatos támogatásotoknak és bátorításotoknak, az álom életre kelt. Tudjuk, milyen messzire jutottunk volna, ha ti nem terjesztitek a játék hírét, és abszolút nem tartanánk itt. Köszönjük, hogy segítettetek megteremteni ezt.” - tette hozzá.

Több ötletünk is van arra, hogy mit tartogat a jövő a State of Decay számára. Lehet, hogy elkészítik a next-gen verziót, vagy megjön végre az áhított co-op mód, de erre kevés esélyt látunk. A stúdió jelenleg a Class4 kódnevű MMO-n dolgozik, ami a State of Decay univerzumában játszódik - alighanem ez lesz a következő projekt, amit még az év folyamán bejelentenek. 

Kipróbáltátok már? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)