Hirdetés

State of Decay - veszik, mint a cukrot

|

A State of Decay zombis XBLA cím 500 000-es eladást produkált az elmúlt két hétben. Nem rossz.

Hirdetés

A State of Decay júnus 5-én jelent meg az Xbox Live-on és azóta félmillió ember szavazott neki bizalmat.

A Microsoft hivatalosan megerősítette, hogy a State of Decay az "az Xbox Live Arcade legjobban fogyó eredeti játéka". Több, mint talányos ez a megtisztelőnek hangzó titulus, ugyanis arról nem esett szó, hogy a Microsoft mit is ért valójában az "eredeti játék" alatt.

De nem is ez a fontos, az Undead Labs játéka kis hibáktól eltekintve remekül sikerült és ez meg is magyarázza a játékosok fokozott érdeklődését. A State of Decay-hez azóta megjelent egy patch is, ami a játékban hagyott kisebb-nagyobb bugokat hivatott kiirtani, viszont a Microsoft és a fejlesztőstúdió közötti félreértések miatt a javítás nem volt megfelelően applikálva, ezért többet rontott a helyzeten, mint javított.

Az Undead Labs már dolgozik a problémán és hamarosan érkezik is az új patch. Továbbá jó hír, hogy a stúdió dolgozik a PC-s porton és az ígéretek szerint valamilyenféle MMO-t készítenek a játékukból. A State of Decay PC megjelenésének dátumáról egyelőre nincs hírünk.

Ti kipróbáltátok? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)