Hirdetés

State of Decay: Year One Survival Edition - dobozos kiadást kap a PC-s változat

|

A folytatás megjelenése előtt a PC-s arcokat még felzárkóztatják a fejlesztők. A dobozos kiadásban minden benne lesz, amire csak szükségünk lehet.

Hirdetés

Az idei E3 alatt megtörtént a State of Decay 2 hivatalos bejelentése. Ennek örömére a Nordic Games összeállt a Microsoft Studios és az Undead Labs embereivel, hogy kiadják az első rész komplett, PC-s, minden extrával megtömött kiadását.

A csomag augusztus 9-én fut be, és természetesen a State of Decay bővített, Year One Survival Edition válzotatát tartalmazza majd, ami azt jelenti, hogy a Lifeline és Breakdown kiegészítők is benne lesznek.

A játék maga prémium csomagolásban, egy soundtrack CD-vel és egy térképpel érkezik. Ez a verzió tartalmát tekintve meglehetősen baráti, 20 eurós (~ 6000 Ft) árcimkével kerül majd a boltokba.

A State of Decay 2-ig még bőven lesz időtök kiszórakozni vele magatokat, tekintve, hogy az csak jövőre jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)