Hirdetés

State of Decay: Year-One Survival Edition - launch trailerrel jött el a világvége

|

Megjelent az Undead Labs sandbox zombivadászata Year-One Survival Edition nevezetű kiadása, amely alapos ráncfelvarráson és bővítésen esett át.

Hirdetés

Manapság kétszer is meggondolja a játékos a vásárlást, ha a „felújított kiadás” jelzőt hallja, de a State of Decay: Year-One Survival Edition esetében Metro Redux-szintű kipofozásra érdemes gondolni, mintsem pár apróságot tartalmazó DLC-re. 

A State of Decay remaster sok más fejlesztés mellett 1080p-ben, feljavított textúrákkal, finomított játékmenettel, pofásabb animációkkal, nagyobb látótávolsággal, átdolgozott kezelőfelülettel, új járművekkel, fegyverekkel, küldetésekkel és achievementekkel, valamint a korábbi kiegészítőkkel (Lifeline és Breakdown) együtt játszható. Az alábbi launch trailer betekintést enged a kipofozott játékba, de érdemes megnézni a korábbi, a sok újdonság bemutatásához kiadott előzetest is. 

State of Decay: Year-One Survival Edition már elérhető Xbox One-ra és PC-re is, szerencsére immáron péniszek nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)