Hirdetés

State of Decay Year One Survival Edition - ilyen lesz a felturbózott világvége

|

Az Undead Labs megmutatta, milyen újdonságok lesznek a State of Decay Year One Survival Edition csomagban. A péniszek már kimaradnak.

Hirdetés

Reménykedem, hogy az összes péniszt sikerült eltávolítani a State of Decay hamarosan érkező, alapos ráncfelvarráson átesett Year One Survival Edition kiadásából, de nyilván ez egyéni ízlés dolga. Az Undead Labs most felfedte a lapjait, és közzétette, mi várható az április 28-án, világszerte megjelenő csomagban.

A Year One Survival Edition beszerzésén érdemes elgondolkozni azoknak, akik eddig vonakodtak a sandbox jellegű zombivadászattól, ugyanis egy elég tisztességes összeállítást kaphatunk a pénzünkért. Az Undead Labs feljavított textúrákat, új járműveket és achievementeket pakolt a játékba, emellett a játékmenetet is finomították. Természetesen a Lifeline és a Breakdown DLC is benne van a kiadásban, úgyhogy ennek örömére tessék megnézni a sok újdonság bemutatásához kiadott trailert is. 

A State of Decay Year One Survival Edition megjelenés április 28-án várható Xbox One-ra és Steamre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)