Hirdetés

State of Mind - új trailert és megjelenési dátumot kapott a futurisztikus akció-kaland

|

A kifejezetten ígéretesnek tűnő játékra már nem kell sokat várni.

Hirdetés

A Daedalic Entertainment közel egy évvel ezelőtt, egy 15 perces gameplay videóval mutatta be a State of Mindot, amiről azóta nem sokat hallottunk, de a srácok a jelek szerint remekül haladtak a fejlesztéssel, hiszen hamarosan meg is kapjuk a kész játékot.

Hirdetés

A State of Mind egy jövőben játszódó akció-kaland játék lesz, amiben egy emlékeit elvesztő karakter bőrébe búja fogunk nagyon furcsa dolgokat tenni. 2048-ra az emberek helyét a legtöbb helyet humaniod robotok és drónok vették át, a kormány pedig mindenkit megfigyel, akinek még vannak saját gondolatai. Elég szomorú, de annál elképzelhetőbb jövőkép ez.

A State of Mind augusztus 16-án érkezik PC-re és mindhárom konzolra, és míg előbbi platformon 30 eurót kell fizetnünk érte, a konzolos változatokért 40-et kell leszurkolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)