Hirdetés

Hirtelen eltűnt 5 Activision játék Steamről és PSN-ről

|

Mindenféle indok vagy figyelmeztetés nélkül eltűnt 5 Activision termék a digitális üzlet polcairól. Oké, nem időtlen klasszikusokról beszélünk, de mivel licenszelt játékokról van szó, valami komoly lehet a háttérben.

Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg, nem a Call of Duty: WWII-t vették le. A játékok eltűnése nem azért izgalmas mert hihetetlen csuda legendákról van szó, hanem mert licenszelt Activision címek kerültek le a Steam kínálatáról. A szóban forgó játékok: Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark, Transformers: Devastation, The Legend of Korra (minden DLC-vel együtt).

Hirdetés

Valamilyen szerződésekkel kapcsolatos probléma merült fel a srácoknál? Egyelőre nincs hivatalos indoklás, de a játéklistát elnézve nem nehéz arra következtetni, hogy a Transformers jogokkal vannak problémák. A dolog másik érdekessége, hogy míg a Steamről és a PlayStation Networkről is lekerültek a fentiek, az Xbox One üzletében nem csak kaphatóak ezek a játékok, de még külön akció is van rájuk.

Reméljük, hogy kapunk valamilyen hivatalos indoklást is dologra, már csak azért is mert például a Transformers: Devastation egy tök jó retro móka volt a régi Transformers mesék rajongóinak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)