Hirdetés

Lekerült egy játék a Steamről, mert a fejlesztő maga posztolt jó értékeléseket

|

Az Art of Stealth több kritikus szerint is egy halom szemét szórakoztatói értékével vetekszik, de a fejlesztő foggal-körömmel védi a termékét, és egy játékost jogi lépésekkel is fenyegetett.

Hirdetés

A Valve levette a Steam kínálatából az Art of Stealth című játékot, mivel a fejlesztő több hamis felhasználói fiókkal írt pozitív értékeléseket, így javítva a játék átlagát.

A játékért felelős csapat egyik tagja, Matan Cohen folyamatosan beleállt minden vitába, ahol a programot méltatták, és még a Jim Sterling nevű YouTube videóssal is elkezdett vitatkozni az ő értékelése kapcsán.

Cohen annyira rápörgött erre a kritikára, hogy állítólag jogi lépéseket készül tenni Jim ellen. Amikor egy rajongó a steamen kinevette ezt az egészet, akkor a fejlesztő tovább fenyegetőzött. Jim megosztott egy screenshotot a párbeszédről, és hozzáfűzte, kételkedik abban, hogy valóban az illegális tevékenysége (avagy az, hogy "jogsértő módon" videót csinált a játékból) vetne véget karrierjének.

Ezért, és a Steam Review szabályainak megszegéséért a játékot levették, és már nem is érhető el az online üzletben. Mondják, hogy minden reklám jó reklám, de ez már annyira talán mégsem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)