Hirdetés

Steam Autumn Sale - folytatódik az őszi akció

|

A The Incredible Adventures of Van Helsing, a Dark Souls, a Dead Island és még rengeteg más lett akciós a Steam őszi akciójának második napján.

Hirdetés

A Steam ősszel sem kegyelmez, önmegtartóztató játékos legyen a talpán, aki a következő pár napban legalább egy pár játékkal nem gyarapítja a gyűjteményét.

A Steam Autumn Sale előző napi akciói is élnek még egy darabig, de most újabb 13 játék csatlakozott hozzájuk. A magyar Neocore Games The Incredible Adventures of Van Helsingje, az XCOM Enemy Unknown és a mai napig zseniális Baldur's Gate Enhanced Edition is kedvezményessé vált egy pár röpke órára, és ez még csak a jéghegy csúcsa, érdemes lesz tovább szemezgetni.

Final Fantasy VII - 66% - 3,69€

Papers, Please - 50% - 4,49€

Game Dev Tycoon - 50% - 4,49€

Dark Souls Prepare to Die Edition - 80% - 5,99€

Dead Island - 75% - 4,99€

XCOM Enemy Unknown - 75% - 9,99€

Don't Starve - 66% - 4,75€

Baldur's Gate Enhanced Edition - 60% - 5,59€

The Incredible Adventures of Van Helsing - 66% - 3,73€

Villámakciók (csak 8 óráig akciósak)

Skull Girls - 50% - 6,99€ 

Sanctum 2 - 80% - 2,79€

Killing Floor - 75% - 3,74€

System Shock 2 - 75% - 2,49€

Van köztük olyan, ami tetszik? Ne felejtsetek el visszanézni minden nap, mert folyamatosan beszámolunk az éppen akciós játékokról. Nektek mennyi játékotok van a Steamen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)