Hirdetés

Egy új Steam feature megmutatja, mikor és hol léptek be a fiókodba

|

A fiókod nem lesz feltétlenül biztonságosabb ettől, de egyértelműen látni fogod, ha illetéktelenül akartak bejutni a Steam fiókodba.

Hirdetés

A Steam fiókunk adat része több új oldallal bővült ki, az egyik pedig kifejezetten azért készült, hogy egy kicsit biztonságosabbá tegye az accountodat.

Hirdetés

Az új aloldal 1 évre visszamenőleg meg tudja mondani, hogy mikor jelentkeztek be és ki utoljára az adataiddal. A leírás meglehetősen részletes mivel nem csak az időpontot, de a helyszínt is megadja országra és városra lebontva. A listában az is feltűnik majd, hogyha a bejelentkezés egy külső alkalmazáson keresztül történt-e.

Ha úgy érzed, hogy valaki garázdálkodott a fiókodban, akkor érdemes jelszót váltani, és a Steam mobilos alkalmazással két lépéses védelmet is beállítani. Ne hagyd, hogy lenyúlják a vásárokon felmarkolt címeidet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)