Hirdetés

Ilyen lesz a Steam újratervezett felülete?

|

Kiszivárgott pár kép egy prezentációból, ami állítólag a Steam vadonatúj felhasználói felületét hivatott bemutatni.

Hirdetés

Aki követi a Steammel kapcsolatos híreket, az az elmúlt években többször is hallhatott arról, hogy a Valve dolgozik a rendszer arculatának újratervezésén, hogy egy letisztultabb felület fogadja a felhasználókat. Eddig csupán elképzelni tudtuk, hogy milyen lesz ez a bizonyos ráncfelvarrás, most azonban néhány képkockának köszönhetően elviekben láthatjuk is. 

Hirdetés

A SteamDB atyja, Pavel Djundik megosztott néhány fotót, amik állítólag a Steam új dizájnját mutatják be és amelyek elmondása szerint a Valve januári prezentációjából származnak, egy PDF részei. Az alább látható és még fejlesztés alatt álló kinézet drasztikusan eltér attól, amire még korábban bukkantak a Steam fájljai között az adatbányászok. Az információk szerint a cég arra törekszik, hogy az új felhasználói felület gazdag legyen tartalommegjelenítésben, ezáltal képes legyen kombinálni a hagyományos bolti infókat a közösségi tartalmakkal, az achievementekkel, a hivatalos in-game eseményekkel és a fejlesztői blogbejegyzésekkel. Nézzetek rá, hogy képzelik el ezt: 

A Valve még nem kommentálta a Twitterre felkerült képeket, de amint megteszi, beszámolunk nektek róla. Nektek hogy tetszik a fenti dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)