Hirdetés

Steam - Deus Ex és Sam & Max leárazás a hétvégén

|

A Steam szokásos hétvégi leárazásának aktuális állomásán két kiváló széria részeit vásárolhatjuk meg rendkívül akciósan.

Hirdetés

Valószínűlek közöttetek sincs olyan, aki ne hallott volna a két említett játékszériáról.

Ha viszont még nem játszottatok volna ezek valamely epizódjával, most 75 százalékkal olcsóbban vásárolhatjátok meg a gyűjteményeket. A 13.74 eurós Deus Ex Collection tartalmazza a Deus Ex: Human Revolution Augmented kiadását, a Deus Ex GOTY kiadását és a Deus Ex: Invisible Wart. Ezek egyenként is beszerezhetőek 75 százalékos kedvezménnyel, de az Explosive Mission Pack, a Tactical Enhancement Pack, és a Missing Link DLC-ket is olcsóbban tudjátok megvenni. 

A Sam and Max Complete Pack az első két évadot és a The Devil's Playhouse-t foglalja magába, és 14.99 eurót kell érte kicsengetni, ami 70 százalékos kedvezményt jelent. A tartalom természetesen szintén elérhető egyenként is, a Season One 9.99 euróért, a Season Two 9.49-ért, a The Devil's Playhouse pedig 11.20-ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)