Hirdetés

Steam - mostantól a maguk fejlesztők akciózhatják a saját játékaikat

|

A Steam egy újabb funkcióval bővült, amit mi ugyan nem használhatunk, de közvetve nekünk is nagyon jó lesz.

Hirdetés

A Steam mostantól megengedi a fejlesztőknek, hogy maguk rendelkezzenek a saját játékuk leárazásáról.

Nem hangzik ez olyan komoly dolognak, de ha beszéltetek már fejlesztőkkel, akik Steamen jelentették meg a játékukat, tudjátok, hogy ez mekkora könnyebbség lehet számukra. És közvetve persze számunkra is. Eddig egyfajta kérvények formájában kellett az intézni, ami hosszadalmas és nem túl gyors folyamat volt és még ha nem is tudtunk róla, nekünk is rossz volt.

Mostantól viszont a fejlesztők maguk mondhatják meg, hogy mikor és milyen mértékű akciókkal szeretnék magukhoz édesgetni a játékosokat. Két hónapra előre jelezhetik, hogy részt szeretnének venni egyes heti, vagy személyre szabott leárazásokban, ráadásul a termékek oldalán megnézhetik a múlt- és jövőbeli leárazásokat és új csomagokat csinálhatnak. Ami számunkra jó hír, hogy ha egy fejlesztő úgy dönt, hogy leárazza a játékának a speciális kiadását, akkor ugyanezt kedvezményt az alapjátékra is rá kell pakolnia.

Nagyon örülünk, hogy a Steam Machine, a Steam kontroller, a VR-os cuccok és a Half-life 3 fejlesztése mellett a Valve magáról a Steamről sem felejtkezett el és folyamatosan jönnek hozzá az új fícsörök.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)