Hirdetés

Ilyen lesz a Steam új dizájnja?

|

A Valve komoly változtatásokat eszközöl majd idén a platformon, ezekből kaptunk most egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Egyre többen visszhangozzák, hogy itt az ideje, hogy a Valve összekapja magát. Ennek egyik első lépése lehet a Steam grafikus felületének átdolgozása, ami már úton is van.

Hirdetés

A Steam hivatalos oldalára egyelőre csak egy stilizált gif került fel arról, hogy várhatóan milyen lesz az új kliens, a rajongóknak viszont természetesen azonnal beindult a fantáziája és elkezdték összerakni, hogy ez alapján ők hogy képzelik az új felületet.

Ezek egyike sem hivatalos, de mi bármelyiket elfogadnánk a mostani felület helyett. Az mindenesetre biztos, hogy a Valve már dolgozik az ügyön, kíváncsian várjuk, milyen meglepetésekkel készülnek a felhasználóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)