Hirdetés

Steam - dolgozz a játékiparban

|

A Valve egy csapat fiatalt vett fel a sorai közé a Steam Pipeline megteremtéséhez, ami segíthet eligazodni a munkakeresőknek a játékipar útvesztőjében.

Hirdetés

Még nyúzod az iskolát? Érdekelnek a videojátékok és a játékipar, de fogalmad sincs, hogy hogy lehetne betörni? A Valve nem csak ellenállhatatlan akciókkal jelentkezik, hanem ebben is segít.

A Steam Pipeline oldal elsődleges célja, hogy "kapcsolatot teremtsen a tizenévesekkel és megválaszolja azokat a kérdéseket, amik a játékiparban való elhelyezkedés kapcsán folyamatosan felmerülnek". Sok tehetséges fiatal él Magyarországon is, akik szeretnének játékfejlesztőként, dizájnerként, vagy bármilyen más munkakörben bekerülni a játékok csodálatos világába, de nem tudják, hogy hogy álljanak neki a keresésnek.

"Szeretnénk ezekre a kérdésekre választ adni és megadni azokat az információkat, amikre szükségük lehet" - hirdeti az oldal. A videóból az is kiderül, hogy Steam Pipeline egy kísérlet is a Valve részéről, hogy milyen módon tudnak fiatalabb dolgozókat is beépíteni a munkamenetbe. 

Hamarosan egy fórummal is bővül a site, illetve több interaktív funkcióval, de egyelőre csak hírek vannak a változások várható dátumáról.

Mit gondoltok erről a kezdeményezésről? Van köztetek olyan, aki a játékiparban kíván elhelyezkedni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)