Hirdetés

Steam eladások 2010. április 18-24

|

Eseménydús időszakon vannak túl a Steam-felhasználók

Hirdetés

Mozgalmas időket élünk, legalábbis a Steam-felhasználók biztosan. A hírek szerint ugyanis a Valve ma nyugdíjba küldi a régit, és felavatja az új Steamet, annak minden okos funkciójával együtt. Volt szó az elmúlt héten a Mac-es verzió mellé készülő esetleges Linuxos változatról, és sok-sok akcióról.


Mostani jelentkezésünk középpontjában a legfrissebb eladási toplista áll, illetve emlékeztetni szeretnénk mindenkit a még épp tartó akciókra is. Hogy a Left 4 Dead 2 ismét élre tört, annak a PC-n ingyenes The Passing DLC és az akciós ár (15 euró) az oka. A nagy-nagy kedvenc Call of Duty 4 is hasonló okok miatt került listára, hiszen ki ne tudna ellenállni a kb. 3200 forintos árnak? És persze a Trine valamint a Deus Ex csomag, darabonként 1300-ért. Tessék sietni, mert hétfő van, és ha a tengerentúlon felébrednek, zokszó nélkül véget vetnek az akcióknak. Én szóltam!

1.Left 4 Dead 2 (Add-on Release and Sale)
2.Battlefield: Bad Company 2
3.Call of Duty 4: Modern Warfare (Sale)
4.Splinter Cell Conviction Deluxe Edition és Modern Warfare 2
5.Splinter Cell Conviction és Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack
6.Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
7.The Deus Ex Collection (Sale)
8.Trine (Sale)
9.Beat Hazard
10.Sam & Max: The Devil's Playhouse

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)