Hirdetés

A Steam néhány óra játék után megkérdezi, nem akarunk-e értékelést módosítani

|

A Steam szerint lehet, hogy érdemes lenne felülvizsgálni az értékeléseit annak, aki egy játékba posztolás után még beletol 60 órát.

Hirdetés

A Steam kliense mostanában egy érdekes üzenetet küldözget azoknak, akik néhány óra után értékelést küldtek be egy játékról, és folytatták a mókát 60+ órán keresztül. Többen is jelentették, hogy miután kiléptek valamiből, a Steam felajánlotta nekik a korábbi értékelésük módosítását.

Hirdetés

Egy PunnyCasual nevű reddit felhasználó jelezte elsőként, hogy a napi betevő Destiny 2-es lövöldözése után felbukkant a következő értesítés:

Steam asking me if i want to revise my review, very nice from r/Steam

A funkció nem Destiny-exkulzív, később a Hitman 2 kapcsán érkezett ugyanilyen jelentés, ahol a játékosnak 63 óra után bukkant fel ez az üzenet. Nem tudjuk pontosan, hogy hány óra után érkezik a jelzés pontosan, de akárhogy is, teljesen érthető. Sokszor impulzívan csapják rá az értékelést a játékosok a játékokra, de ha 60 órát képesek voltak eltölteni valamivel, lehet, hogy nem olyan rossz az, mint amilyennek elsőre gondolták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)