Hirdetés

Steam és Direct2Drive PC-s toplista

|

Lássuk, mely játékok voltak a legnépszerűbbek a szeptember 26-ával zárult héten.

Hirdetés

Mióta az észak-amerikai PC-s játékeladások nyomonkövetését érdeklődés hiányában felfüggesztette az NPD Group, nem maradt más hátra, mint a digitális terjesztés figyelése.



Ennek hátulütője, hogy számokkal sajnos nem találkozunk, legfeljebb sorszámokkal, tehát fogalmunk sincs arról, hogy mennyi is az annyi. Bizonyára mindenki észrevette már, hogy az Aion bizony tarol, ráadásul a gyűjtői változat az, ami játékbeli extráival levette lábáról az MMORPG-k rajongóit. Szorosan a nyomában jár a Fallen Earth, ami szintén MMO, csak épp távol-keleti fantasy helyett földhözragadtabb posztapokaliptikus szcenárióval igyekszik
megragadni a figyelmünket.



A Steam listáján szerepelnek újabb játékok is, mint a Batman: Arkham Asylum, a Resident Evil 5, és a Red Faction: Guerilla, miközben a Direc2Drive láthatóan a szerepjátékok beszerzési forrása lett.

Steam

1. Aion Collector's Edition
2. Aion
3. Fallen Earth
4. Batman: Arkham Asylum
5. F.E.A.R. 2: Project Origin
6. Left 4 Dead
7. Resident Evil 5
8. Counter-Strike
9. Star Wars Jedi Knight Collection
0. Red Faction: Guerrilla

Direct2Drive

1. Aion Collector's Edition
2. Aion
3. Fallen Earth
4. Neverwinter Nights 2
5. Assassin's Creed Director's Cut
6. Titan Quest Bundle
7. Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir
8. Champions Online
9. BioShock
10. Star Wars: KOTOR

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)