Hirdetés

Hamarosan már csak gaming témájú filmeket vásárolhatunk meg a Steamen

|

A Valve kicsit átalakítja a digitális áruház ezen részét, és eltünteti azokat az alkotásokat, amik nem kapcsolódnak ehhez a témához.

Hirdetés

A PC-s felhasználók többsége a játékok, illetve a közösségi funkciók miatt használja előszeretettel a Steamet, pedig bőven akadnak videók és filmek is a kínálatban. Azonban a jelek szerint a Valve nem elégedett a jelenlegi rendszer működésével.

Hirdetés

A srácok megnézték, hogy a felhasználók általában milyen filmek után érdeklődnek a Steamen, és így nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a közvetlenül a gaminghez vagy a platformon elérhető játékokhoz és szoftverekhez kapcsolódó tartalmakra kell fókuszálniuk. Ezért úgy döntöttek, hogy eltávolítják az áruház videós szekcióját, így a játékosok ezentúl például csak kereséssel vagy egy játék steames oldalán keresztül érhetik el az ilyen alkotásokat.

Továbbá az elkövetkezendő hetekben a Valve folyamatosan eltünteti a Steam kínálatából azokat a videós tartalmakat, amelyek nem kapcsolódnak a gaminghez. Viszont természetesen a korábban megvásárolt alkotások megmaradnak.

Ti vettetek már filmet a Steamen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)