Hirdetés

Steam for Ubuntu - hivatalosan bejelentve!

|

Pletykaszinten már régóta tudtunk róla, azonban hivatalos bejelentés még nem történt.

Hirdetés

A Valve indított egy új Linux blogot, amelyben a 11 fős Valve Linux team bejelentette a csapat aktuális feladatát, ami nem más, mint a Steam kliens elkészítése 12.04-es Ubuntu alá - ezzel hivatalossá váltak a pletykák

Emellett a Left 4 Dead 2 Steam Linux kompatíbilis verzióját is készítik, amely mindenben megegyezik majd a Windows verzióval. 

A Valve az Ubuntuval együtt indítja a Linuxos Steamet, de a jövőben más disztribúciókat is támogatni fog. A szolgáltatás piacra történő bevezetésében könnyebb csak egy disztribúcióra koncentrálni - állítja a cég.

Ahogy már megszokhattuk, a Valve nem jelentett be megjelenési időpontot, de megígérték, hogy a Linuxos blogot rendszeresen frissítik majd - a csapat 2011 óta dolgozik a témán és már elég jó eredményeket értek el eddig is. Linuxos Left 4 Dead 2 rajongók pedig készülhetnek, indul a zombis móka...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)