Hirdetés

Már mindenkinek elérhető a megújított Steam könyvtár

|

Ezzel együtt a Remote Play Together funkció is nyílt bétába került, így bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

Már régóta érkeznek a hírek arról, hogy a Valve végre egy újradolgozott Steam könyvtárral örvendeztet meg minket, mos pedig élesedett is az új felület, ami átláthatóbbá tesz a játékaink listáját. A cég azonban nem állt meg itt és ha már belekezdett az újdonságok bemutatásába, akkor egyből mindenki számára elérhetővé tette Remote Play Together bétáját is.

Hirdetés

Jó pár éve nem történt már nagyobb változtatás a Steam mérsékelten kreatív - de tagadhatatlanul praktikus - kezelőfelületén, azonban most, hogy a konkurens launcherek is gőzerővel fejlesztenek, a Valve is úgy érzete, hogy ideje virítani valamit. Az új könyvtár határozottan jobban néz ki, rengeteg hasznos információ kerül előtérbe, köztük az is, hogy mennyi időt töltöttünk egy adott játékkal vagy, hogy milyen achievementeket értünk el benne legutóbb. Ezen felül sokkal könnyebben rendszerezhetjük és testreszabhatjuk a játékaink listáját, vagy állíthatunk be szűröket, ha már nem boldogulnánk terjedelmes gyűjteményünkkel. A játékok adatlapja is jóval letisztultabbá vált, minden fontos adatot megtalálunk a borítókép alatt gondosan kiemelve, emellett persze ugyanúgy böngészhetünk az eredményeink között, és egy kattintással navigálhatunk a workshopba, ha szeretnénk megnézni, hogy miket alkotott a közösség. 

Ha belépés után nem látjátok az új könyvtárat, akkor indítsátok újra a Steamet, ha pedig ez sem működik, akkor telepítsétek újra a programot - nálam ez az utóbbi módszer vált be. 

Az új felület megjelenésével együtt a Remote Play Together funkció is nyílt bétába került, így már bárki kipróbálhatja. Erről itt írtunk kicsit bővebben, de a lényege az, hogy ennek segítségével a lokális kooperatív játékokat is tudjuk online tolni a pajtásokkal. Ha az összes újdonságra kíváncsiak vagytok, akkor ide kattintva ezeket is megtaláljátok.

Nektek hogy tetszik a megújult felület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)