Hirdetés

Kiderült, mikor indul a Steam nagy nyári játékfesztiválja, ahol temérdek demó vár

|

Pontosan akkor startol el a Steam Game Festival 2020, mikor az idei E3-nak el kellett volna kezdődnie.

Hirdetés

Márciusban már kaptunk idén egy Steam Game Festivalt, de az még csak a tavaszi buli volt. Nyáron új felvonás jön, több mint 40 olyan játékot próbálhatunk majd ki a Valve digitális eseményén, amely az elkövetkező egy évben fog megjelenni. Nos, most végre már azt is tudjuk, mikor indul a móka. 

Hirdetés

Egészen pontosan június 9-én kezdődik el a Steam Játékfesztivál, és meg sem áll 14-ig. Ahogy az várható volt, idén is ingyenesen elérhető demókat fogunk kapni, de Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája elárulta, hogy azért most nagyobb durranásra számíthatunk, mint korábban. Kíváncsian várjuk, hogy ez egészen pontosan mit is takar vajon. A demók egyébként időkorlátosak lesznek, a letöltés után 48 óra áll majd a rendelkezésünkre, hogy kipróbáljuk őket. 

Ha semmiképpen sem akartok lemaradni a dologról, akkor a Steam Game Festival hivatalos aloldalán fel is tudtok iratkozni, hogy emlékeztetők kapjatok a fesztivál kezdetéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)