Hirdetés

Steam Greenlight - újabb nyolc játékot fogadtak el

|

Nyolc újabb játék kapta meg a "zöld jelzést" a Steam független fejlesztőket támogató platformján.

Hirdetés

Jó dolog a Steam Greenlight, mert esélyt ad arra, hogy a játékosok döntsék el, mely készülő független játékok kerülhessenek fel a népszerű digitális áruházba. Ezúttal nyolc újabb címet fogadtak el.

A játékok között akad első világháborús többjátékos FPS (Verdun) egy túlélőjáték, melynek főhőse egy alkoholista özvegy (Day One), a parkour rajongóinak egy oldalnézetes játék okozhat kellemes perceket (Vector), de a fura akció-fantasy játékok szerelmesei is megtalálják számításukat (In Verbis Virtus). A teljes lista így néz ki:

Cognition: An Erica Reed Thriller
Day One: Garry’s Incident
Guncraft
Homesick
In Verbis Virtus
Super Motherload
Vector
Verdun

A Valve egyik munkatársa, Alden Kroll elmondta, hogy a Steam Greenlight szavazatai nagyon hasznosak a közösség érdeklődésének kiértékelésében. Olyan tényezők mellett biztosítanak értékelhető információt, mint a kritikák, közösségi finanszírozási sikerek, díjak vagy versenyek: így alkotnak teljesebb képet a játékosok érdeklődéséről.

A játékok "valamikor a jövőben" jelennek meg attól függően, hogy a fejlesztők milyen gyorsan fejezik be őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)