Hirdetés

Újabb leárazást tart a Steam, a Microsoft címeit tudod most beszerezni

|

Elindult az Xbox Game Studios akció Steamen, így ha még nem szereztétek be a Halo: The Master Chief Collectiont, akkor itt a remek alkalom.

Hirdetés

Elindult a tavaszi szezon, ami azt jelenti, hogy az összes digitális üzlettel rendelkező kiadó a pénztárcáinkat támadja. A Nintendo Eshop, az Epic Games Store, a PlayStation Store, az Xbox Store, a Uplay, de még az Origin is leárazásokat tart. Nyilván a Steam sem marad ki a buliból, ők ezúttal a Microsoft címeinek vágták le az árait.

Hirdetés

A Halo: The Master Chief Collection árcímkéjét 32 euróra vágták le, és bár a csomagból még csak az első rész felújított változata és a Halo: Reach játszhatóak, de idővel be fog futni a gyűjtemény többi része is, így megérheti beruházni rá. A Gears 5 árát is felére nyesték, így azt 35 euróért lehet bezsákolni.

A stratégiai játékok rajongóinak ott az Age of Empires: Definitive Edition és az Age of Empires III Complete Edition, mindkettő darabja 10 euróért. Aki pedig egy kis akciót hiányol az életéből az a Quantum Breaket és a Sunset Overdrive-ot is behúzhatja szintén 10 eurós darabáron.

Ezek mellett az Ori and the Blind Forest mindössze 5 euróba, a Dust: An Elysian Tail mindössze 3,5 euróba kerülnek, azt már csak dobjuk a kosár tetejére, ha eddig esetleg kimaradtak volna. Érdemes megnézni a teljes listát, mindenki találhat magának valamit a mostani kínálatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)