Hirdetés

Steam hétvége: Sniper Elite V2 és Alan Wake akciók

|

A Steam remek ajánlattal kecsegtet a hétvége folyamán, hiszen két nagyszerű játék kerül több, mint 50%-kal kevesebbe.

Hirdetés

A Steam ismét megpróbálja elbitorolni a hétvégét egyedi ajánlataival, hiszen ismét két olyan játékot varázsolt szinte ingyenessé, amelyeket bármikor elővehetünk szórakoztatás céljából.

A nemrégen megjelent Sniper Elite V2 azoknak jelent elsősorban kielégülést, akik mutatnak egy kevés érdeklődést a mesterlövész szakma felé, de minden célozni kedvelő játékos megtalálhatja vele számítását. A Rebellion multiplatform lövöldéje a hétvége alatt 66%-kal kerül olcsóbba, ami azt jelenti, hogy 34.99 euró helyet mindösszesen 11.89-ért "osztogatják".

Ennél is nagyszerűbb üzletet köthetünk, ha az Alan Wake franchise vásárlása mellett döntünk, ugyanis a Remedy minőségi produktuma 75%-kal olcsóbban tehető kosárba. És ez még nem minden! Az alapjáték 27.99 helyett 6.99 euróért szerezhető be, de más kiadásokra is érvényes az imént felvázolt akció, így az Alan Wake Collector's Edition (Alan Wake + Collector's Edition extrái) 21.99 helyett 7.99-be kerül, továbbá az Alan Wake franchise (Alan Wake + Collector's Edition + American Nightmare) 35.99 helyett 8.99-ért magunkévá tehető. A Collector's Edition extrái külön csomagban is letölthető 2.49 euróért (itt is érvényes a 75% leárazás), de értelemszerűen szükséges hozzá az alapjáték megléte. Jó szórakozást kívánunk a hétvégén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)