Hirdetés

Steam hétvégi akció - Féláron az Empire: Total War!

|

Lássuk csak, mire érdemes elverni a heti megtakarítást!

Hirdetés

Kezdjük is a hétvége legnagyobb dobásával, amit a Valve lépett most meg az ő Steam rendszerében. Egyrészt végre felkerült az online játékbolt kínálatába a Novalogic összes játéka, így aki egy kis Delta Force nosztalgiára vágyik, az most akciós áron megteheti.


Az igazi durranást mégis az jelenti, hogy ezen a hétvégén a mindent verő RTS, az Empire: Total War árcéduláját kettévágták, így az most átszámítva „csak" 7000 forintot kóstál. Egy eredeti Empire: Total War szerintünk ennyit nevetve megér.

Másik internetes áruházunk a GOG.com sem tétlenkedik, hiszen a régebbi játékokat felvonultató kínálatából most 25%-al olcsóbban kínálja a Painkiller és Ghost Master alkotásokat. Jó vásárlást mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)