Hirdetés

Steam Holiday Sale - Akciós Left 4 Dead és Assassin's Creed epizódok

|

Január ötödikéig élvezhetjük a Steam adta áldást, naponta kapunk hat darab kihagyhatatlan ajánlatot, csak bírjuk pénztárcával!

Hirdetés

Tovább folytatódnak a Steam ünnepi akciói, amely legalább annyira gyilkos a pénztárcánkra nézve, mint a karácsony az ajándékok miatt. A mai adagban olyan alkotásokat tisztelhetünk, mint az Assassin's Creed franchise, a Prototype franchise, a Left 4 Dead franchise vagy éppen a Just Cause 2. Érdemes figyelemmel követni tehát a Steam főoldalát egészen január ötödikéig, ám most lássuk az aktuális felhozatalt.

Holnap estig tehát a következő játékokat szerezhetitek be jóval olcsóbban az eredeti árnál:

Just Cause 2 - 19,99€ helyett 4,99€ Megnézem!

Prototype franchise - 50-70%-os leárazások Megnézem!

Tartalom: Prototype, Prototype 2, Prototype 2 RADNET Access Pack

Left 4 Dead franchise - 75%-os leárazás Megnézem!

Tartalom: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2

Limbo - 9,99€ helyett 2,49€ Megnézem!

Sins of a Solar Empire: Rebellion - 29,99€ helyett 10,19€ Megnézem!

Assassin's Creed franchise - 25-75%-os leárazások Megnézem!

Tartalom: Assassin's Creed III, Assassin's Creed III Season Pass, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Brotherood, Assassin's Creed 2 Deluxe Edition, Assassin's Creed: Director's Cut Edition

Teli kosarat és jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)