Hirdetés

Steam Holiday Sale - Irány Firenze!

|

Lehet elfeledni a nagyitól kapott karácsonyi zsebpénzt, a Steam úgyis bekaszálja mindet.

Hirdetés

Továbbra is tart a Steam vásár, mindenki nagy örömére. A jobbnál jobb játékokat olcsón beszerezni igazi öröm, főleg a magyar embernek, akinek pénzből sosincs elég. Most éppen villámakcióban van az Assassin's Creed 2, szóval aki lemaradt volna róla, kattanjon sebesen. Természetesen akad még jóság más is, csak sietni kell.

Például a Resident Evil 5 is olcsósítva van még egy darabig, a kalandjáték kedvelők pedig a Deponia-t szerezhetik be fillérekért. Lesipuskás érzületű emberek lecsaphatnak a Sniper Ghost Warrior című szösszenetre, aki pedig egy kis rettegésre vágyik így karácsony körül, annak ott az Alan Wake, szintén igen barátságos áron. Szavazni is érdemes, hátha a következő kedvenc is olcsóbbá válik egyszer csak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)