Hirdetés

Három újabb játék ingyenes Steamen, köztük két Tomb Raider

|

Egymásra licitálnak a kiadók és fejlesztők, hogy melyikük képes több játékot adni ingyen. Ezúttal a Square Enix és az Iceberg Interactive bizonyult nagyvonalúnak.

Hirdetés

Ha így folytatódik, lassan kisebbségbe kerülnek azok a piaci szereplők, amelyek még nem gyakoroltak semmilyen gesztust ebben a rendkívüli helyzetben a gamerek irányába. Míg egyesek ingyenes időszakot kínálnak, más drasztikusabb lépésre szánják el magukat, és lenyelve a veszteséget, örökbe adják nekünk a játékokat. Utóbbi halmazba tartozik a Square Enix és az Iceberg Interactive, a két kiadó jóvoltából három játékkal bővíthetjük Steam-könyvtárunkat. Ráadásul mindegyiket megtarthatjuk a járványveszély elvonultával is.

Hirdetés

Az Iceberg Interactive egy komolytalan multiplayer játékot ajándékoz nekünk, amelyben pontszerzésre úgy nyílik lehetőségünk, hogy lecsavarjuk a rivális játékosok fejét, majd célba juttatjuk a különböző tematikára felfűzött pályákon. A Headsnatchers ingyenes beszerzésére vonatkozó ajánlat március 22-éig él.

Valószínűleg többen ismeritek a Core Design által megkezdett, majd Crystal Dynamics gondozásában többször is megújult Tomb Raider szériát. Az örökifjú Lara Croft kalandjai közül a legutóbbi trilógia nyitánya, vagyis a 2013-ban debütált Tomb Raider kerülhet most bármilyen ellentételezés nélkül a gyűjteményünkbe. A kiváló akció-kalandon felül megkapjuk még az izometrikus nézetű Lara Croft and the Temple of Osirist is, amely nagy hangsúlyt fektet a fejtörők kooperatív módon történő megoldására. Persze játszhatjuk egyedül is, úgy sem válik unalmassá. Mindkettőt március 24-éig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz.

Ti melyiket próbáljátok ki először?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)