Hirdetés

Több mint 170 játéktól szabadult meg a Steam az elmúlt hetekben

|

Attól még, hogy a Steam megnyitotta a kapuit a szabadabb erkölcsű játékok előtt is, még nem tűrik meg a felesleges troll programokat.

Hirdetés

Szeptember elején megérkezett az első cenzúrázatlan, felnőtteknek szóló játék a Steamre, de ez nem jelentette azt, hogy innentől akkor minden szemét jöhet. A Valve az elmúlt hetekben elkezdte a nagytakarítást, és rengeteg "trollkodásból feltett" játékot dobott ki.

Hirdetés

A Valve egy kis magyarázatot is tűzött az ügy mellé:

"Az internet lakóiként pontosan tudjátok, hogy a trollok mindenféle formában megjelennek. A Steamen sokan csak megpróbálnak feldühíteni embereket olyan dolgokkal, amiket mi 'játékformájú tárgyként' értelmezünk (értsd: durván összecsapott program, ami éppen hogy megfelel valaminek, amit funkcionális videojátéknak tekinthetünk, de nem olyasmi, amit az emberek 99 százaléka jóként értelmezne)."

Az elmúlt két hétben 179 ilyen programtól szabadultak meg. Az összeset nem fogjuk felsorolni, de a legfontosabb eltávolított játékok listája a következő:

- BOOBS BATTLEGROUND
- LOGAN vs KSI
- PUTIN, BOOBS and TRUMP
- Mariko: Hot Nightlife
- Home Alone Girlfriend
- Dad's co-worker
- X-Ray Hospital
- Boobs Puzzle ~| 胸部拼图
- Rich life simulator VR
- Simulator hipstera 2k17
- Bitcoin highway
- MILF
- Big Dick
- Make Border Great Again!
- Love Games

Ezek mellett egyébként 32 achievement vadász, és 7 hentai kifejezéssel megtoldott játék is eltűnt. Senki nem fogja hiányolni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)