Hirdetés

Ezek voltak 2018-ban a Steam legtöbbet játszott és legkelendőbb játékai

|

A Valve több érdekes statisztikát is megosztott a Steam címeivel kapcsolatban, így az is kiderült, hogy mik voltak a legjobb újdonságok.

Hirdetés

A Valve az év vége előtt elárulta, hogy 2018-ban milyen játékok pörögtek a legjobban a Steamen. A legjobb új megjelenéseket például hónapra nézve bontották le, a felhozatalba pedig olyan nevek szerepelnek, mint a Kingdom Come: Deliverance, a Surviving Mars, a Far Cry 5, a Dark Souls Remastered, a Vampyr, az Assassin's Creed Odyssey és a Pillars of Eternity II: Deadfire. Itt hónapokra lebontva utánanézhettek a toplistákba.

Hirdetés

Ennél sokkal izgalmasabb az, hogy mik kerültek be a legtöbbet játszott címek közé. Több mint 100 ezer egyidejű játékossal büszkélkedhet a GTA V, a Monster Hunter: World, a Warframe, a Rainbow Six: Siege, a PUBG, a Dota 2, a Team Fortress 2, a CS:GO és a Path of Exile.

Több mint 50 ezer egyidejű felhasználóval büszkélkedhet többek között a Far Cry 5, a No Man's Sky, a Subnautica és a Jurassic World: Evolution is, de a teljes listát errefelé böngészhetitek át.

Figyelmet érdemelnek a legnagyobb számban értékesített címek is. A platina fokozatot olyan alkotásoknak sikerült kiérdemelnie, mint a Monster Hunter World, a Far Cry 5, a PUBG, az Assassin's Creed Odyssey, a Rocket League és a The Elder Scrolls Online, míg az aranyat a The Witcher 3: Wild Hunt, az Assassin's Creed Origins, a Cities: Skylines, a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition és a Stellaris tudták behúzni sok más mellett. Ha kíváncsiak vagytok az ezüst és bronzérmesekre is, akkor erre tessék

Nektek hogy telt az évetek a Steamen? Jöhetnek a statisztikák!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)