Hirdetés

Steam kontroller - az eszköz közelebbről

|

Fényképeket már láthattunk róla, de egy tehetséges felhasználó megalkotta a Steam kontroller 3D-s modelljét is.

Hirdetés

A Steam OS és a Steam Machines bejelentését követően a meglehetősen egyedi kivitelezésű Steam kontroller is bemutatkozott a kicsit értetlenül pislogó (de főleg Half-Life 3-ért nyöszörgő) nagyközönségnek.

Az egyszerű fotókkal azonban nem mindenki érte be, ezért egy lelkes Mestaty nevű felhasználó munkához látott és elkészítette a Steam kontrollert 3D-ben, amit ti is megtekinthettek az alábbi interaktív videóban. Lehet az eszközt forgatni, dönteni, pörgetni, nagyítani, ami csak jól esik:

Ha már a Steam került szóba, akkor egy kis időszakos közérdekű közlemény: ne maradjatok le az akciós Titan Quest Gold csomagról (Tiran Quest és Immortal Throne kiegészítő), amely a nyolcvan százalékos leárazásnak köszönhetően most csak 1.99 euró (~600 forint) egészen ma 19:00-ig. 

Ha valakinek maradt még pénze a Grand Theft Auto 5 után, akkor itt az alkalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)