Hirdetés

Steam kontroller - mindennel kiválóan működik (videó)

|

A rendhagyó irányítóeszköz a PC-sek kiváló barátja lehet, és ahogy azt a most érkezett videóban is láthatjuk, a Portal 2-t legalább annyira lehet vele kezelni, mint a Civilization 5-öt.

Hirdetés

Én egy kísérletezgetős ember vagyok, aki a kínai étteremben is bátran kiválasztja a legtocsogósabb kaját, mert miben haljunk meg, ha nem az evésben.

Ezért várom kíváncsian, hogy a Valve kicsit bizarr kontrollerét milyen lesz majd kézben tartani. Nem idegen a kontrollerek világa, de ilyet még senki nem próbált meg. Én amikor még csak a képet láttam, sokáig azt hittem, hogy ez a kontroller alján lévő két hangszóró. Aztán kiderült, hogy nem, ezek helyettesítik az analógokat, sőt, azoknál sokkal többet tudnak. Nézzétek meg az alábbi videót, rendkívül érdekes kis cucc ez. A bemutató egy sorozat első része, a továbbiakban több fejlesztő is megmutatja, hogyan lehet saját játékát a Steam kontrollerrel irányítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)