Hirdetés

Íme a Steam kontroller végleges verziója

|

A Valve majdnem két hosszú évnyi várakozás után végre bemutatta a Steam kontroller végleges változatát. Trailer és képek a cikkben.

Hirdetés

Már nagyon hosszú ideje hallgatjuk, hogy mekkora újítás is lesz a Steam Machine és a hozzá tartozó Steam kontroller, de egyelőre - konkrét információk nélkül - elég nehéz volt mindezt elképzelni.

A Steam Machine-ek megjelenési dátumáról és áráról ma délután kaptunk új információkat és most a Valve végre bemutatta a Steam kontroller végleges változatát is. Majdnem két év után.

A Steam kontroller trailere szerint ez az eszköz egyesíti majd a kontrollerek kényelmét és az egér precizitását. A kontroller hátán lévő ravaszoknak két állása van, illetve még a fogantyúrésznél is találhatók gombok, hogy végre a kisujjunk is beszállhasson a buliba. A Valve beszámolója szerint a végleges verzióval már lényegesen egyszerűbb lesz gépelni is, illetve a játékbeli gombkiosztást szabadon változtathatjuk, sőt, a közösségi oldalról még mások által megosztott konfigokat is letölthetünk, ha nincs kedvünk ezzel bíbelődni.

A Steam kontroller hivatalos oldalán közelebbről is megcsodálhatjátok a Valve legújabb kütyüjét, amit egyébként 50 dollár körüli áron lehet majd megvásárolni. Ahogy a Steam Machine-ek, úgy a Steam kontroller megjelenése is novemberben várható, de egy limitált mennyiséget már október 16-án kiküldenek az előrendelőknek.

Kaptunk pár képet is.

Nektek hogy tetszik az új kontroller? Meg tudnátok szokni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)