Hirdetés

Steam Labs - mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve

|

A Steam új funkciói mellett új technológiákat, ötleteket, kísérleti projekteket is megismerhetünk.

Hirdetés

Az Epic erőszakos nyomulása miatt a Valve-nek össze kell kapnia magát, meg kell mutatnia, hogy képes jobbá tenni a Steamet mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára. Az Artifact földbe állása után pedig az is segíthet, ha előbb megmutatja a közönségnek, min dolgozik, és mit hogyan képzel el.

Hirdetés

A Steam Labs (vagy Steam Labor) egy új oldal, melyen elsősorban azokat a projekteket, fejlesztéseket láthatjuk, amikkel a fejlesztők kísérletezgetnek. Mielőtt bizonyos funkciókat beépítenének a Steambe, itt mutatják meg őket, hogy a felhasználói visszajelzések hatására a lehető legjobbá varázsolják azokat, vagy épp teljesen kukázzák, ha a közönség nem lelkesedik irántuk. Az első például a Mikroelőzetesek funkció, melynek lényege, hogy ha egy játék kis képére valamely listaoldalon rávisszük az egeret, elindul egy 6 másodperces videó, ami jeleneteket mutat az egyik feltöltött trailerből. A többi ötletet megtaláljátok a fenti linken, nincs még sok, de a már közzétetteket érdemes böngészgetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)