Hirdetés

Megújul a Steam keresője, már ki is próbálhatjátok

|

A Steam Labs új funkcióival sokkal részletesebb szűrőket kaptunk, így könnyebben szűkíthetjük kereséseinket, hogy a számunkra leginkább megfelelő játékokat kutathassuk fel.

Hirdetés

Minden évben játékok ezrei jelennek meg a Valve digitális boltjában, az elképesztő mennyiségű új tartalomnak azonban jó része a legtöbbek számára érdektelen lehet, nem is beszélve azokról a tömegével érkező játékokról, amelyek a konkrét szemét kategóriába sorolhatóak. Ha nem szeretnétek végigböngészni mondjuk a hentai címkével ellátott egy eurós hulladékok százait, míg valami normális címet találtok magatoknak, akkor érdemes kipróbálni a frissen bemutatott, tesztelés alatt álló funkciókat, amivel könnyebben keresgélhettek a Steamen.

Hirdetés

A Steam Labs lényege, hogy a fejlesztők a felhasználók bevonásával tesztelhessék ki a launchert érintő újdonságokat, anélkül, hogy az esetleges hibákkal vagy nem működő változtatásokkal az összes játékost feldühítenék. A most bemutatott újdonságok a Steam keresőjét érintik, ezeknek köszönhetően sokkal részletesebben tudjuk szűrni, hogy milyen címek közül szeretnénk válogatni.

Ennek köszönhetően könnyedén jelölhetünk meg és zárhatunk ki bizonyos jellemzőket, így például beállíthatunk olyan keresést, hogy túlélő játékot keresünk, viszont ne legyenek benne zombik. Azt is megadhatjuk, hogy milyen árfekvésben szeretnénk találatokat kapni egy kereséskor, így egy leárazás alkalmával könnyebben gazdálkodhatunk a rendelkezésünkre álló javakkal. Mostantól kiszűrhetjük azokat a játékokat is, amelyek már szerepelnek a könyvtárunkban vagy a kívánságlistánkon, és a VR exkluzív címeken sem kell átrágjuk magunkat, ha nem rendelkezünk VR eszközzel. 

Bemutatkozott a végtelen görgetés funkció is, tehát akiket zavart az, hogy kattintgatni kellett további címekért, azok most a teljes listát átnyálazhatják egyetlen kattintás nélkül, ha úgy tartja kedvük. Még egy hasznos szűrő lett, hogy nyelvek alapján is kereshetünk, így az angol nyelvterületeken kívül élők is könnyebben találhatnak maguknak megfelelő szórakozást.

Ti milyen funkciót hiányoltok jelenleg a Valve könyvtárából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)