Hirdetés

Inkább a régebbi játékok pörögtek tavaly a Steamen

|

A tizenkét legtöbb bevételt termelő alkotás között például mindössze kettő olyan van, amely tavaly jelent meg.

Hirdetés

Rengeteg olyan játékot lehetne felsorolni, amelyek évekkel ezelőtt jelentek meg, de továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, és sokszor a toplistákban is előkelő helyet foglalnak el. Kiváló példa erre a Grand Theft Auto V, ami 2015-ben jelent meg PC-re, de még tavaly is az egyik legkelendőbb cím volt a Steam kínálatában.

Hirdetés

A Valve közzétette, hogy mely játékok termelték a Steamen a legtöbb bevételt 2019-ben, és elég érdekes dolgokra derült fény. A 100-as toplistát több kategóriára osztották fel, és a ranglista tetejére összesen 12 játék jutott fel, amelyek között meglepő módon csak kettő olyan van, ami tavaly jelent meg. Az egyik a Sekiro: Shadows Die Twice, a másik pedig a Total War: Three Kingdoms. A maradék tíz cím között olyan alkotások vannak, mint például a már említett Grand Theft Auto V, vagy a PlayerUnknown's Battlegrounds. A Destiny 2 is a legjobbak között van, ami ugyan tavaly jelent meg a Steamen, de egyébként már 2018 óta játszható.

Kaptunk egy másik listát is, amely azt mutatja meg, hogy tavaly mely játékokban voltak legtöbben online egyidejűleg, és a legjobb kategóriában azok a címek szerepelnek, amivel több mint 100 ezren is játszottak már egyszerre tavaly. Természetesen ide is sikerült beférkőznie a GTA V-nek, de sikerült a csúcsra jutnia többek között a Sekirónak is.

Ti mivel játszottatok a legtöbbet a Steamen tavaly?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)