Hirdetés

Ilyen lesz a megújult Steam könyvtár

|

A Valve bemutatta az átdolgozott Library felületet, ami nem csak szebb, többet is tud.

Hirdetés

Még ma is pörög a GDC 2019, az Epic után a Valve is sorra került. 

Hirdetés

Régóta esedékes már a Steam felfrissítése, és most végre belátható időn belül megtörténik. Egyelőre csak a könyvtár felülete változik meg: kap egy nyitóoldalt, mely információkat ad arról, hogy mik az újdonságok a birtokolt játékok kapcsán. Mint fent látható, a felső részen a nemrégiben játszott játékok szerepelnek kiemelve, amiket így még gyorsabban indíthatunk majd el. A barátok listája jobb oldalon jelenik meg, ezek alatt pedig minden más játék sorakozik szépen. Megmarad a mostani, bal oldali lista is, de kicsit felfrissítik a látványát. A játékok adatlapja is megújul, szebb lesz, illetve kiemelten mutatja a frissítéseket és a livestreameket. Láthatjuk a DLC-ket, az achievementeket, a kártyákat és a screenshotokat is.

Ami az új funckiókat illeti, lehetőségünk nyílik címkék alapján keresni a könyvtárban, és kategorizálhatunk is segítségükkel. Egyelőre ennyit jelentettek be. Várhatóan nyáron veszi kezdetét a béta, de ennél pontosabbat még nem tudunk.

Készül továbbá egy új oldal is, ami az eseményeket gyűjti. A követett vagy birtokolt játékok újdonságait, kapcsolódó eseményeit láthatjuk itt, akár frissítésről, akár bajnokságról van szó. Értesítést is kérhetünk, ha valamiről nem akarunk lemaradni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)