Hirdetés

Steam Link Anywhere - bárhonnan játszhatjuk majd játékainkat

|

Eddig csak helyi hálózaton keresztül lehetett használni a szolgáltatást.

Hirdetés

Már bizonyos tévék is támogatják a Steam Link alkalmazást, melynek használatával a gépünkön futtatott játék képét átlőhetjük távolabbi megjelenítőkre, így a nappaliból is játszhatunk anélkül, hogy közvetlenül a tévére kötnénk a masinát.

Hirdetés

Eddig ez csak akkor működött, ha a PC és az eszköz, amire streameltünk, ugyanazon hálózatra volt csatlakoztatva, a Steam Link Anywhere-rel viszont már nincs ilyen megkötés. A legfontosabb, hogy gyors és megbízható legyen a net mind a küldő, mind a fogadó oldalon. Aki szeretné kipróbálni, annak a Steam béta kliens március 13. utáni kiadására van szüksége, valamint vagy egy Steam Link eszközre, vagy valamire, ami futtatja az alkalmazást (akár az androidos vagy a Raspberry Pi-s program is megteszi). Az eszközöknél az Other Computert kell keresni.

A Valve azt is bejelentette, hogy a Steam Network Socketing API-kat - amiket a Dota 2 és a CS:GO is használ - elérhetővé teszi más fejlesztők számára, akik így a Valve saját hálózatán keresztül futtathatják játékaikat, mely elvileg megbízható és gyors kapcsolatokat garantál.

Próbáljátok ki a Steam Link Anywhere-t, aztán mondjátok el, hogy működik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)