Hirdetés

Steam Link - már iOS-ről is használható

|

Az alkalmazást végre átengedte az App Store szűrője.

Hirdetés

Bár magát a Steam Link eszközt már nem gyártja tovább a Valve, a szolgáltatással a továbbiakban is foglalkozik. 

Hirdetés

Idővel bárhonnan játszhatjuk majd otthoni PC-nken futó játékainkat, nem csak helyi hálózaton keresztül, de erre még várni kell. Most viszont legalább már elérhetővé vált a Steam Link alkalmazás Apple TV-re és iOS-re is, így házon belül játszhatunk PC-s játékainkkal iPaden vagy iPhone-on. Eldönthetjük, hogy Steam Controllert, MFi (Made for iPhone) irányítóeszközt, vagy érintőkijelzőt akarunk-e használni az irányításhoz. Sajnos Xbox One-os vagy PlayStation 4-es gamepadet nem csatlakozhathatunk egyelőre. Itt találjátok, próbáljátok ki, de arra figyeljetek, hogy a PC vagy kábellel legyen csatlakoztatva, vagy 5 GHz-es hálózaton keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)