Hirdetés

Steam Machine - így néz ki a rendszer működés közben

|

A Steam Machine-ok kibontása csak a kezdet volt: néhányan nem álltak meg itt, továbbivideókat készítettek a masináról.

Hirdetés

A Steam Machine koncepcióról már nagyjából mindent tudunk, dobozokat is láttunk, a kontrollert is körbejártuk. Elméletben minden tiszta, de gyakorlatban még nem láttuk működni. Sebaj, itt van Corey Nelson YouTube csatornája, ahol azért belefuthatunk néhány érdekességbe.

Első videóját már tegnap láthattátok, ahogy örömittasan kicsomagolja a gépet, de azóta már tovább ment a nyitogatásban. A másodikban a gépházat nyitja fel, hogy megmutassa, mi duruzsol a váz alatt.

A következő videó a SteamOS működését mutatja be. Nagyrészt a Steam Big Picture módját láthatjátok, de egy pillanatra azért feltűnik a Linux háttér is.

Végül a játékosokat megosztó kontroller kerül bemutatásra, kellő részletességgel.

Ezek után hogy tetszik a Steam Machine?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)